Programma van Congres Zelfstandige Thuisverpleging 2024

Congres Zelfstandige Thuisverpleging 2024

Programma van Congres Zelfstandige Thuisverpleging

Op donderdag 17 oktober:
9:30 - 9:45 Opening door de voorzitter van VBZV, Wim Laporte Door Wim LAPORTE
9:45 - 10:45 Actualiteit van het RIZIV Door Marie-Josee Vanherck
10:45 - 11:15 Pauze
  Spotlight sessie "Samen sterker in de zorg: Ontdek jouw persoonlijke stijl met het DISC-model" door CT Paramedics Door Iris In 't Ven
11:15 - 12:15 Ondernemerschap bij zelfstandige thuisverpleegkundigen Door Wouter Torfs
  Helpen of huiveren? Thuiszorg bij mensen die een misdrijf hebben gepleegd Door Stefaan De Smet
  Workshop Basic Life Support (sessie 1) Door Rita VANDEMAELE
  Workshop Katheterzorg (sessie 1) Door Natacha Dens
12:15 - 13:30 Middagpauze
  Spotlight sessie "Ondervoeding en Bijvoeding" door Nutricia (12:15-12:45) Door Michael Sels
  Spotlight sessie "ZorgConnect 360°" (12:55-13:25)
13:30 - 14:35 Thuisopvolging via UZA@home in kader van thuishospitalisatie Door Brigitte Claes
  13:30-14:00 De kracht van sofrologie Door Livia Verlinden
  14:05-14:35 Vroegtijdige zorgplanning implementeren binnen de thuisverpleging Door Lisbeth Minnen
  Workshop Basic Life Support (sessie 2) Door Rita VANDEMAELE
  Workshop Katheterzorg (sessie 2) Door Natacha Dens
  Spotlight sessie "Bespaar tijd met innovatieve medicatie-ondersteuning voor thuisverpleging" door Polly (14:15-14:45)
14:40 - 15:10 Nomenclatuur van thuishospitalisatie Door Marie-Josee Vanherck
  Onze focus bepaalt ons succes: hoe de balans houden tussen zorgen voor anderen en zorgen voor je praktijk? Door Mieke Vandorpe
  Workshop Sofrologie Door Livia Verlinden
15:10 - 15:40 Pauze
  Spotlight sessie "XR4Health. De weg om je bij te scholen" door UCLL (15:00-15:30)
15:40 - 16:40 Technologie voor werkbaar werk in de zorg- en welzijnssectoren (door LiCaLab Proeftuin) Door Femke Drijkoningen, Ingrid Adriaensen
  De toekomst van de gezondheidszorg ligt thuis Door Kristof Vanden Berghe
  Workshop Basic Life Support (sessie 3) Door Rita VANDEMAELE
  Workshop Katheterzorg (sessie 3)
16:45 - 17:30 Geef darmkanker geen kans. De rol van de thuisverpleegkundige bij de preventie van darmkanker Door Luc Colemont
  Beroerte Door Piet Temmerman
17:30 - 19:00 Walking dinner
19:00 - 19:45 Kan ik dat nog wel zeggen? Door Taha Riani
20:00 - 20:45 Drive: een motivational speech over doorzettingsvermogen Door William Boeva
  1. Van 9:45 tot 10:45

    Actualiteit van het RIZIV

    Door Marie-Josee Vanherck

    Iedere maand vergadert de overeenkomstencommissie van de verpleegkundigen / verzekeringsinstellingen in het RIZIV. In deze commissie worden de regels en tarieven bepaald voor de uitoefening van ons beroep. e-Vita vertegenwoordigt daarin de zelfstandige thuisverpleegkundigen, ongeacht in welke setting ze werken. Tijdens deze lezing horen jullie welke veranderingen we mogen verwachten en wat de gevolgen zijn voor ons. Hoe kunnen we ons voorbereiden op deze veranderingen?

    Marie-Josée Vanherck, bestuurslid van VBZV, zal jullie ook dit jaar weer bijpraten over de laatste stand van zaken van overlegmomenten in de sector thuisverpleging. Bij deze lezing is de zaal elk jaar helemaal gevuld. Een must voor elke deelnemer!

  2. Van 10:45 tot 11:15

    Spotlight sessie "Samen sterker in de zorg: Ontdek jouw persoonlijke stijl met het DISC-model" door CT Paramedics

    Door Iris In 't Ven

    Samen sterker in de zorg: Ontdek jouw persoonlijke stijl met het DISC-model

    Als verpleegkundige werk je dagelijks samen met patiënten, familie, collega’s en andere zorgprofessionals, elk met hun eigen manier van communiceren en werken. Wil je beter begrijpen hoe je met deze verschillende persoonlijkheden optimaal kunt samenwerken? Kom dan naar deze interactieve sessie en ontdek jouw persoonlijke stijl met het DISC-model. Leer hoe je jouw sterke punten inzet en hoe je die van anderen beter begrijpt om samen de beste zorg te bieden!

     

  3. Van 11:15 tot 12:15

    Ondernemerschap bij zelfstandige thuisverpleegkundigen

    Door Wouter Torfs

    Wouter Torfs kijkt over het muurtje binnen in de veranderende wereld van de zelfstandige thuisverpleegkundigen. Vanuit zijn lange ervaring binnen Schoenen Torfs en als Voorzitter van het CAW geeft hij input op deze sector en maakt hij thuisverpleegkundigen warm voor ondernemerschap.

  4. Van 11:15 tot 12:15

    Helpen of huiveren? Thuiszorg bij mensen die een misdrijf hebben gepleegd

    Door Stefaan De Smet

    Door de vermaatschappelijking van de zorg worden thuisverpleegkundigen in toenemende mate geconfronteerd met profielen van patiënten die voorheen langer in residentiele voorzieningen verbleven. 

    Klassiek wordt hierbij gedacht aan patiënten die na een korte een ziekenhuisopname met complexe lichamelijke zorgnoden in de thuissituatie verder moeten verzorgd worden. 

    Echter ook op het psychosociale vlak komen thuisverpleegkundigen steeds meer in contact met moeilijk situaties.  Een onderbelicht thema hierbij is dat sommige patiënten of de mensen met wie ze samenleven een crimineel verleden hebben of dat er onwettelijke of gevaarlijke activiteiten worden vastgesteld. bv. drugsnaalden of wapens in een gezin met kleine kinderen, tekenen van huiselijk geweld etc.

    Zonder in een strikt juridisch kader te willen vervallen zullen we in deze presentatie kort een aantal begrippen overlopen bv. "Wat is een interneringsstatuut nu eigenlijk?" Wat is het verschil met een gedwongen opname of met detentie? Zijn er specifieke zorgnoden in de gevangenis die een effect kunnen hebben in de thuiszorg, bijvoorbeeld als iemand met een enkelband naar huis gaat of vrij op proef is?

    We maken tenslotte ook graag wat ruimte om praktijkervaringen van mensen in het publiek te koppelen aan situaties van zorgprofessionals die blijken uit ons nog lopend onderzoeksproject: https://onderzoek.hogent.be/projecten/for-con-contact-tussen-justitiabelen-en-hulp-en-dienstverleners/

  5. Van 11:15 tot 12:15

    Workshop Basic Life Support (sessie 1)

    Door Rita VANDEMAELE

    Voor velen is reanimeren een ver-van-mijn-bedshow. Je hebt het ooit wel eens geleerd in je opleiding verpleegkunde of zelfs opgefrist tijdens een andere opleiding, maar wie heeft het ooit al eens echt gedaan? En heb je nog geoefend? Hoe zat het nu al weer? Hoeveel keer pompen? En, moet je wel beademen? Ga ik dat wel kunnen? Die AED, hoe werkt dat eigenlijk? Heb je ooit al gereanimeerd en zit je nog steeds met vragen? 

    Uit angst om fouten te maken, gaan velen niet eens starten met reanimeren, doen ze alsof ze het niet kennen of vinden wel een ander excuus. Maar niets doen is erger dan ten minste toch te proberen te reanimeren. Regelmatig oefenen en jaarlijks updaten is een noodzaak om deze handeling onder de knie te krijgen. En reanimeren redt levens! Hoe sneller je start met reanimeren, hoe groter de overlevingskansen. 

    Tijdens deze workshop krijg je een opfrissing van de laatste ERC-richtlijnen en kan je de reanimatie met AED oefenen onder begeleiding van ervaren lesgevers. Deze workshop wordt 3 keer herhaald.

  6. Van 11:15 tot 12:15

    Workshop Katheterzorg (sessie 1)

    Door Natacha Dens

    Zorg bij PAC - PICC & CVC 

    In deze workshop hebt u de mogelijkheid om volgende technieken te oefenen:

    • Aanprikken PAC
    • Zorg en aandachtspunten bij elastomeerpompen met chemotherapie
    • Correct afsluiten van de elastomeerpomp en veiligheidsmaatregelen voor verpleegkundigen
    • Veilig afsluiten van PAC met veiligheidsnaald
    • Verzorging van PICC of CVC met Securacath
  7. Van 12:15 tot 13:30

    Spotlight sessie "Ondervoeding en Bijvoeding" door Nutricia (12:15-12:45)

    Door Michael Sels

    Tijdens een boeiend interview met Michael Sels delen we essentiële inzichten en ervaringen over ondervoeding en bijvoeding. 

    Wat is ondervoeding precies? Leer hoe je ondervoeding kunt herkennen, begrijp de impact ervan op de gezondheid van patiënten, ontdek de rol van bijvoeding en krijg praktische tips die je direct kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. 

    Mis deze kans niet om je kennis te verdiepen en je patiënten nog beter te ondersteunen.

  8. Van 12:15 tot 13:30

    Spotlight sessie "ZorgConnect 360°" (12:55-13:25)

    ZorgConnect staat bekend om de uitgebreide ondersteuning die het aan praktijken biedt. We introduceren onze nieuwe verpleegsoftware Nurs-e en geven een duidelijk beeld van wat praktijkcoaching precies inhoudt.

  9. Van 13:30 tot 14:35

    Thuisopvolging via UZA@home in kader van thuishospitalisatie

    Door Brigitte Claes

    Brigitte Claes is Coördinator Transmurale Zorg in het UZA. In kader van thuishospitalisatie voor OPAT volgen we in het UZA de patiënt dagelijks op via ons patiëntenportaal UZA@home, adhv parameters en symptoombevraging. De methodologie die we hanteren wordt bij diverse patiëntentrajecten gehanteerd, met telkens een pathologiespecifiek protocol.

  10. Van 13:30 tot 14:35

    13:30-14:00 De kracht van sofrologie

    Door Livia Verlinden

    Als zelfstandig thuisverpleegkundigen zijn jullie de ankerpunten voor vele mensen in hun meest kwetsbare momenten. Jullie staan dagelijks oog in oog met de meest uiteenlopende zorgvragen. Het is een dankbare, maar ook veeleisende taak. Jullie werk is ontzettend waardevol, maar kan ook intensief en stressvol zijn. De druk om altijd paraat te staan en de zorg voor zoveel verschillende mensen kan leiden tot stress, vermoeidheid en een gevoel van overbelasting. Het is dan ook essentieel om goed voor jezelf te zorgen. 

    In deze lezing wil Livia jullie graag kennis laten maken met sofrologie, een methode die steeds meer aan belang wint. In deze lezing zal Livia jullie meer vertellen over de geschiedenis van sofrologie, de principes van sofrologie. Ze zal jullie ook al enkele basisoefeningen laten ervaren en vertellen hoe je sofrologie zelf kunt toepassen in je dagelijkse leven. Ze hoopt jullie te inspireren om sofrologie te ontdekken en te integreren in jullie professionele en persoonlijke leven.

    Sofrologie is een actieve vorm van ontspanning die werkt met lichaamsbewustzijn, ademhaling en positieve visualisaties. Het is meer dan alleen mediteren; het is een reis naar jezelf, waarbij je leert omgaan met stress, angst en pijn en je eigen krachtbronnen nog beter leert inzetten. 

    Waarom is sofrologie zo interessant voor jullie? Omdat het je helpt om:

    ● Beter om te gaan met stress: Sofrologie biedt je concrete tools om stress te verminderen en je weerbaarheid te vergroten.

    ● Je energielevel te verhogen: Door regelmatig sofrologie-oefeningen te doen, voel je je fitter en energieker.

    ● Je concentratie te verbeteren: Een scherpe geest is essentieel in jullie beroep. Sofrologie kan je helpen om je focus te verleggen en je beter te concentreren.

    ● Een betere nachtrust te hebben: Slaapproblemen zijn vaak een gevolg van stress. Sofrologie kan je helpen om beter te slapen.

    In deze lezing zal Livia jullie meer vertellen over de geschiedenis van sofrologie, de principes van sofrologie. Ze zal jullie ook al enkele basisoefeningen laten ervaren en vertellen hoe je sofrologie zelf kunt toepassen in je dagelijkse leven. Ze hoopt jullie te inspireren om sofrologie te ontdekken en te integreren in jullie professionele en persoonlijke leven.

    Ontdek samen met Livia hoe sofrologie jouw leven als zelfstandig thuisverpleegkundige kan verrijken.  Livia is ervan overtuigd dat sofrologie een waardevolle aanvulling kan zijn op jullie huidige zorgverlening. Door jezelf en je patiënten de tools te geven om beter met stress om te gaan, kunnen we samenwerken aan een nog hogere kwaliteit van leven.

  11. Van 13:30 tot 14:35

    14:05-14:35 Vroegtijdige zorgplanning implementeren binnen de thuisverpleging

    Door Lisbeth Minnen

    Hoe gaan we als thuisverpleegkundige om met levenseinde vragen? Welke meerwaarde kan dit hebben voor jou als thuisverpleegkundige en hoe kan je dit implementeren in de dagdagelijkse zorg? Als verpleegkundige worden we steeds vaker geconfronteerd met mondige patiënten die een eigen visie hebben op levenseinde zorg, tot waar moeten we hier in meegaan en zijn hier wettelijke bepalingen rond?

  12. Van 13:30 tot 14:35

    Workshop Basic Life Support (sessie 2)

    Door Rita VANDEMAELE

    Voor velen is reanimeren een ver-van-mijn-bedshow. Je hebt het ooit wel eens geleerd in je opleiding verpleegkunde of zelfs opgefrist tijdens een andere opleiding, maar wie heeft het ooit al eens echt gedaan? En heb je nog geoefend? Hoe zat het nu al weer? Hoeveel keer pompen? En, moet je wel beademen? Ga ik dat wel kunnen? Die AED, hoe werkt dat eigenlijk? Heb je ooit al gereanimeerd en zit je nog steeds met vragen? 

    Uit angst om fouten te maken, gaan velen niet eens starten met reanimeren, doen ze alsof ze het niet kennen of vinden wel een ander excuus. Maar niets doen is erger dan ten minste toch te proberen te reanimeren. Regelmatig oefenen en jaarlijks updaten is een noodzaak om deze handeling onder de knie te krijgen. En reanimeren redt levens! Hoe sneller je start met reanimeren, hoe groter de overlevingskansen. 

    Tijdens deze workshop krijg je een opfrissing van de laatste ERC-richtlijnen en kan je de reanimatie met AED oefenen onder begeleiding van ervaren lesgevers. Deze workshop wordt 3 keer herhaald.

  13. Van 13:30 tot 14:35

    Spotlight sessie "Bespaar tijd met innovatieve medicatie-ondersteuning voor thuisverpleging" door Polly (14:15-14:45)

    Ontdek hoe Polly, ism zelfstandige apothekers, thuisverpleegkundigen helpt bij het efficiënter beheren van medicatie voor hun patiënten. Met gepersonaliseerde medicatiezakjes en automatische voorbereidingen bespaart u kostbare tijd en verhoogt u de therapietrouw van uw patiënten. Sluit aan bij onze sessie en zie hoe Polly uw dagelijkse praktijk kan optimaliseren en de zorg voor uw patiënten naar een hoger niveau tilt.

  14. Van 14:40 tot 15:10

    Nomenclatuur van thuishospitalisatie

    Door Marie-Josee Vanherck

    Deze sessie sluit aan op die van Brigitte Claes. Bedoeling is om de nomenclatuur van deze prestaties in de thuisverpleging te verduidelijken.

  15. Van 14:40 tot 15:10

    Onze focus bepaalt ons succes: hoe de balans houden tussen zorgen voor anderen en zorgen voor je praktijk?

    Door Mieke Vandorpe

    Het is steeds moeilijker om thuisverpleegkundigen te vinden. 
    Patiënten hebben steeds hogere verwachtingen. 
    Er zijn steeds meer samenwerkingsverbanden, overnames en fusies in de sector. 
    Ook andere sectoren vinden steeds meer de weg naar de thuisverpleging.

    … 

    De uitdagingen zijn talrijk! 
    Wat staat ons te doen als we, kwaliteitsvol én rendabel, overeind willen blijven? Gewoon doen wat we altijd deden, zal niet volstaan. 

    We zorgen het liefst voor de patiënten. Toch is het noodzakelijk ook stil te staan bij onze praktijk. Hoe kunnen we focussen op onze praktijk zonder het gevoel te hebben dat we de patiënten in de steek laten? 

    Ontdek hoe deze balans kan leiden/bijdragen tot jouw succes!

  16. Van 14:40 tot 15:10

    Workshop Sofrologie

    Door Livia Verlinden

    Livia Verlinden, sofrologe en sociaal pedagoog, nodigt je uit om de kracht van sofrologie te ontdekken in de praktijk. Leer hoe je met behulp van deze effectieve methode je stress kunt verminderen, je focus kunt verbeteren en een positievere mindset kunt ontwikkelen. 

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige ben je dagelijks geconfronteerd met uitdagingen. Sofrologie biedt je de tools om deze uitdagingen met meer rust en veerkracht aan te gaan.

    Ontdek de helende kracht van sofrologie: een unieke ervaring. Gun jezelf een moment van rust en ontspanning. Laat je meenemen op een reis naar je innerlijke wereld.

    Geen ervaring nodig, alleen een open mind. Livia kijk uit naar een inspirerende middag met jullie.

  17. Van 15:10 tot 15:40

    Spotlight sessie "XR4Health. De weg om je bij te scholen" door UCLL (15:00-15:30)

    Ben jij klaar om jouw kennis te verrijken en mee te denken over de toekomst van zorg? Tijdens deze sessie ontdek je hoe Extended Reality (XR) een nieuwe dimensie geeft aan navormingen voor verpleegkundigen. We zetten de spotlight op interactieve, praktijkgerichte trainingen die je klaarstomen voor de zorg van vandaag en morgen. Dit is jouw kans om niet alleen te leren, maar ook om jouw stem te laten horen. XR4Health is een lopend onderzoek van UCLL Expertisecentrum Health Innovation en Flanders Make.

  18. Van 15:40 tot 16:40

    Technologie voor werkbaar werk in de zorg- en welzijnssectoren (door LiCaLab Proeftuin)

    Door Femke Drijkoningen, Ingrid Adriaensen

    Technologie is niet meer weg te denken uit de gezondheidszorg. Hoe kijken zorgprofessionals zelf naar het gebruik van technologie? Welke voorbeelden zijn er om technologie in te zetten als zelfstandige verpleegkundige? We geven een terugkoppeling over een uitgebreide bevraging die we afnamen in diverse zorgsectoren en gaan in interactie met de deelnemers over hun ervaringen.

  19. Van 15:40 tot 16:40

    De toekomst van de gezondheidszorg ligt thuis

    Door Kristof Vanden Berghe

    Vlaanderen staat voor gigantische uitdagingen op het vlak van gezondheids- en welzijnszorg. Om deze uitdagingen te baas te kunnen is samenwerking tussen professionals, mantelzorgers en patiënten cruciaal. Bovendien blijven mensen zich het best voelen als ze in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven. Dan spreekt het voor zich dat thuisverpleegkundigen een steeds groter wordende cruciale rol zullen spelen. Hoe kunnen jullie daarmee omgaan? Hoe kunnen jullie daarin sterker worden en jullie daarin laten begeleiden?

  20. Van 15:40 tot 16:40

    Workshop Basic Life Support (sessie 3)

    Door Rita VANDEMAELE

    Voor velen is reanimeren een ver-van-mijn-bedshow. Je hebt het ooit wel eens geleerd in je opleiding verpleegkunde of zelfs opgefrist tijdens een andere opleiding, maar wie heeft het ooit al eens echt gedaan? En heb je nog geoefend? Hoe zat het nu al weer? Hoeveel keer pompen? En, moet je wel beademen? Ga ik dat wel kunnen? Die AED, hoe werkt dat eigenlijk? Heb je ooit al gereanimeerd en zit je nog steeds met vragen? 

    Uit angst om fouten te maken, gaan velen niet eens starten met reanimeren, doen ze alsof ze het niet kennen of vinden wel een ander excuus. Maar niets doen is erger dan ten minste toch te proberen te reanimeren. Regelmatig oefenen en jaarlijks updaten is een noodzaak om deze handeling onder de knie te krijgen. En reanimeren redt levens! Hoe sneller je start met reanimeren, hoe groter de overlevingskansen. 

    Tijdens deze workshop krijg je een opfrissing van de laatste ERC-richtlijnen en kan je de reanimatie met AED oefenen onder begeleiding van ervaren lesgevers. Deze workshop wordt 3 keer herhaald.

  21. Van 16:45 tot 17:30

    Geef darmkanker geen kans. De rol van de thuisverpleegkundige bij de preventie van darmkanker

    Door Luc Colemont

    Eén op 20 mensen wordt ooit geconfronteerd met darmkanker. Vroegtijdige opsporing is de beste behandeling. Als vroegtijdig ontdekt is er méér dan 90% kans op genezing. Informatie en voorlichting zijn cruciaal in de strijd tegen darmkanker. Ook thuisverpleegkundigen kunnen hier erg waardevol in zijn. Door kennis te delen met hun patiënten kunnen ook zij levens redden, leed vermijden en kosten besparen. 

    De ‘grote boodschap’ #DoeDeTest helpen verspreiden is echt niet zo moeilijk. Tijdens de lezing zal Luc Colemont jullie graag de nodige informatie geven over deze belangrijke problematiek. Op die manier kunnen we minstens één darmkanker stoppen. Het zullen er wellicht veel meer zijn. Dan is onze opdracht geslaagd!

    Zijn motto is: “Als je de vijand niet kent, kan je nooit de oorlog winnen”, dat geldt ook voor darmkanker!"

  22. Van 16:45 tot 17:30

    Beroerte

    Door Piet Temmerman

    Een beroerte herkennen het blijft de basis die ieder van ons moet kennen.

    De risicofactoren kennen en hoe er mee om te gaan is al iets moeilijker. 

    Mag het nog een trap hoger, dan daag ik je uit om ook de beeldvorming te bekijken.

    Misschien kan ik nadien jullie kennis testen...

  23. Van 19:00 tot 19:45

    Kan ik dat nog wel zeggen?

    Door Taha Riani

    Heb je jezelf ooit betrapt op voorzichtigheid in je woorden of angst om godverdomme het ‘verkeerde’ te zeggen wanneer het over inclusie gaat? Je bent niet alleen. Het is een gevoelig onderwerp waar velen mee worstelen. We willen het juiste doen, maar de weg ernaartoe kan onduidelijk zijn.

    Maar wat als ik je vertel dat het geheim om inclusie te bevorderen juist ligt in het omarmen van het ongemakkelijke? Ja, je leest het goed! Deze keynote gidst je door die gevoelens heen en biedt je de tools om zelfverzekerd over inclusie te praten.

    De keynote is er voor iedereen: van de professional in het veld tot de ouder aan de keukentafel, en van de leerkracht in de klas tot de vriend in het café. Als jij gelooft in een wereld waarin dialoog verandering teweeg kan brengen en je wilt bijdragen aan een inclusieve toekomst, dan is dit jouw kompas.

  24. Van 20:00 tot 20:45

    Drive: een motivational speech over doorzettingsvermogen

    Door William Boeva

    Dat het leven niet altijd van een leien dakje loopt, hoef je William Boeva niet te vertellen. Geboren met een zeldzame vorm van dwerggroei zag de jonge William vaker de binnenkant van een ziekenhuis dan hem lief was en werd hem vooral verteld wat hij later allemaal niet zou kunnen doen. Gelukkig voor ons en voor hemzelf liet hij zich hierdoor niet van de slag brengen. William, gesteund door zijn familie en vrienden, wist dat er meer mogelijk was dan schoenmaker worden. Zijn onwaarschijnlijke verhaal bracht hem tot waar hij nu staat: een gevierd comedian, een graag geziene televisie- en radiogast en een BV die zijn platform durft te gebruiken om de situatie van zijn lotgenoten aan te kaarten. In deze Talk vertelt William zijn verhaal, met ups en downs, over hoe hij geraakt is waar hij nu staat en welke obstakels hij nog elke dag overwint. Over hoe hij kracht put uit precies datgene wat hem anders maakt en over hoe je niet per se de beste kaarten moet hebben om een spel te winnen. Geen pure comedy dus, maar wel met humor. Hij kan het immers niet laten…

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
1. VBZV-leden: VM + NM (incl. lunch) € 115,00
2. VBZV-leden: VM + NM + NOCTURNE (incl. lunch en walking dinner) € 165,00
3. VBZV-leden: NM + NOCTURNE (incl. walking dinner) € 115,00
4. VBZV-leden: NOCTURNE (incl. walking dinner) € 75,00
5. Niet-leden: VM + NM (incl. lunch) € 165,00
6. Niet-leden: VM + NM + NOCTURNE (incl. lunch en walking dinner) € 215,00
7. Niet-leden: NM + NOCTURNE (incl. walking dinner) € 165,00
8. Niet-leden: NOCTURNE (incl. walking dinner) € 95,00

Je kan inschrijven tot en met 15 oktober 2024 17:00.
Docenten en studenten sturen een mail naar info@vbzv.be voor de inschrijving.